Από το 1993 η Dimopoulos Engineering προσφέρει υπηρεσίες Μελέτης, Σχεδιασμού, Εμπορίας, Εγκατάστασης και Τεχνικής Υποστήριξης ενεργειακών συστημάτων που αξιοποιούν εναλλακτικές και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Η επιχειρηματική μας φιλοσοφία στηρίζεται στους εξής πυλώνες: Εμπειρία, Επαγγελματισμό, Ποιότητα, Περιβαλλοντική Συνείδηση, Αποτελεσματικότητα, Οικονομία και Συνεχή Υποστήριξη.
Σε συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια με το εργαστήριο Τεχνικής Θερμοδυναμικής του τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετείχαμε σε πάρα πολλά ερευνητικά και τεχνολογικά προγράμματα σχετικά με την καύση στερεών, υγρών και αερίων καυσίμων με σημαντικά επιτεύγματα. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω προσπαθειών – ενεργειών ήταν να αποκτηθεί σημαντική τεχνογνωσία στην θερμοδυναμική και ρευστομηχανική της καύσης.
Το επιστημονικό προσωπικό μας, που αποτελείται από Διπλωματούχους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, έχει αποκτήσει, όλα αυτά τα χρόνια, σημαντική εμπειρία σε όλο το φάσμα των ηλεκτρομηχανολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων.
Η πολυετής συνεργασία μας με κορυφαίους κατασκευαστές μηχανημάτων και εξοπλισμού παραγωγής και διαχείρισης εναλλακτικών και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να προσφέρουμε στον Έλληνα καταναλωτή προϊόντα και υπηρεσίες τα οποία διακρίνονται για την ποιότητα την αξιοπιστία, την τεχνική κάλυψη και τις ανταγωνιστικές τιμές τους.
Η γνώμη των πελατών μας, μας γεμίζει περηφάνια και μας επιβάλει να κάνουμε καθημερινά τα ποιοτικά μας πρότυπα πιο αυστηρά προκειμένου να συνεχίσουμε να έχουμε ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.